Naiset voittivat divarin puhtaalla pelillä.

By
Updated: elokuu 23, 2017

Pihlava 19.8 Pori/Vaasa – Linna

Vaikka Pori/Vaasa oli varmistanut divarin voittonsa jo edellisenä sunnuntaina, riitti tähänkin peliin nälkää, sillä se tulisi olemaan ainoa kotipeli Porissa tällä kaudella. Peli pelattiin 10vs10 ja lopputulos oli Pori/Vaasalle 56-0.

1.puoliaika

Peli pelattiin märissä olosuhteissa kun taivaalta alkoi tulla vettä pelin alkaessa. Ekalla puoliskolla huomattiin myös sellainen asia että rugbykin on oikeasti välineurheilua. Ekalla jaksolla käytetty pallo paljastui ns. kuivan kelin palloksi josta oli todella vaikeaa ottaa koppeja. Muutamiin onnistuneisiin suorituksiin kuitenkin päästiin ja tauolle mentiin Pori/Vaasan 20-0 johdossa.

2.puoliaika

Toiselle puoliskolle vaihdettiin palloa ja liekö tästä johtunut että koppi alkoi tarttumaan. Erityisesti 7-maajoukkueessakin pelannut Vaasan Jonna Ritala oli loppua kohden aika pitelemätön Linnan puolustukselle. Onnistumisia pisteiden muodossa tuli toki monille muillekin, ja Pori/Vaasan scrumhalf Riina Ala-Tuori ruokki hyökkäyksiä ansiokkaasti.

Linnan puolesta on sanottava että joukkue puolusti todella urhoollisesti läpi pelin, vaikka pallonhallinta oli selvästi Pori/Vaasalla. Linnakin on kehittynyt viime vuodesta isoin harppauksin ja ensi kaudella ovat varmasti vielä kovempia.

Kaiken kaikkiaan naisten 1.divarin pelit ovat olleet todella hyviä tänä vuonna ja kaikki joukkueet ovat kehittyneet paljon. Erityisesti Kuopion joukkueelta on lupa odottaa tulevaisuudessa paljon. Tänä vuonna Pori/Vaasa kuitenkin uusi divarin voiton puhtaalla pelillä. Ensi vuonna on varmasti taas tiukempaa.

 

Miesten pelin Pori voitti luovutuksella. Vastustaja teki asiasta protestin, jonka Suomen Rugbyliiton kurinpitokomissio hylkäsi. Näin Porin luovutusvoitto jää voimaan.

Naisten kausi on näin ohi. Miehet jatkavat pelejään jo ensi lauantaina 26.8 klo 14.00 Pihlavassa kun vastaan asettuu Åland.

You must be logged in to post a comment Login